“Kedves Levente! 
Harmadik alkalommal vásároltam Önöktől 1 hónap alatt és csak pozitívan tudok nyilatkozni!
A mixerautó töltésekor a keverőn keresztül tettük bele a betonba, ehhez kell a keverőtelep együttműködése nyilván.
Lemezalapok készültek összesen 15köbm-nyi, 10 és 15cm vastagságban, 2kg/köbm adagolással. A napokban mindegyik területen dolgozott egy 2 tonnás gumilánctalpas markoló minden gond nélkül, pedig az egyik terület csak 4 napos volt! Még a szélei sem pattantak le az alapnak, ahogy fel le járkált a gép. Szóval jó a termék:-)”

Üdv:
Marosi Norbert
Székesfehérvár

“Kedves Levente!

Igen, használtam a makroszálat már, de még nem tudtam minden általam kigondolt részt megcsinálni, mert nagyon meleg volt.
Ahol használtam, nagyon könnyű volt használni ahhoz képest hogy életemben először betonoztam. Én még azt is merem mondani hogy szép is lett.
Nagyon örülök hogy rátaláltam. Mindenkinek ajánlom akivel beszélgetek. Köszönöm ezt a szuper lehetőséget! Küldök képet róla, hogy milyen lett.” 

Aranyász Zsuzsanna
Erk

“Felhasználása egyszerű, a küldött videó utasításait kell követni és az eredmény: kiváló minőségű beton, vasszerelés nélkül.”

Horák György
Debrecen

“Aljzatbetonozás során nem kell a vashálóval bíbelődni, egyszerűen a kimért mennyiségű makroszálat belekevered a betonba, és kész. Sajnos a lebetonozott részt egy kis részen fel kellett vernem, és vártam, hogy valóban masszív betonnal van-e dolgom, vagy sem. A makroszál tette a dolgát, volt feladata a vésőgépnek. 🙂 Nem csalódtam, legközelebb is fogok rendelni, mert gyorsabb és olcsóbb ezzel a technikával betonozni.”

Polt Balázs
Martonvásár

“Nagyon egyszerű a használata, könnyen eloszlik betonkeverőben keverve is….. Az acélhálóhoz képest egy sokkal sokkal egyszerűbb felhasználási mód. A cég korrket és gyors (tájékoztatásban és postázásban is). Csak ajánlani tudom. :)”

Kresák Márk
Telekgerendás

“A Makroszál szállítmány (55 kg) időben a megbeszélték szerint megérkezett. A bekeverését a keverő üzem végezte az egyeztetés szerint. A bedolgozással nem volt semmi probléma, sokkal egyszerűbb volt így, hogy nem kellett botladozni a térhálóban. Jelenleg még köt, és szorgalmasan locsolgatom.”

Nagy Zoltán
Rákóczifalva

“Kétszer használtam és teljesen meg vagyok elégedve vele . Olcsóbb,gyorsabb,jobb.
A beton vastagságátol függetlenül, könnyű bedolgozás , nagyobb szilárdság.
Mindenkinek ajánlom…. Nem bánjátok meg.”

Kappel Tamás
Pécs

“Nagyszerű termék, örülök hogy rátaláltunk. Könnyű vele dolgozni, teljes mértékben elégedettek vagyunk. Köszönjük!”

Kondert Judit

“Nagyon egyszerűen adagolható, és használható termék. Egy vékonyabb összesodort szálakból álló terméket használtunk a makroszál előtt, melynek a szálai kiálltak a betonból. Ezt száradás után mindig le kellett égetni gázlánggal. Ennél a makroszálnál mivel vastagabb nem volt ilyen probléma, tökéletesen besimítható.”

Bősze László

“A megadott időben megkaptam a makro szálakat. Tegnap és ma került felhasználásra.
A kőműves először csodálkozott mert Ő kisebb fiber szállal dolgozott és attól tartott, hogy nem lehet majd jól bedolgozni és elsimítani. Szerencsére nem történt ilyen, szépen lehetett a beton tetejét kidolgozni és nem álltak ki a szálak.
Köszönöm a profi szolgáltatást, igazán jól és pontosan történtek a visszajelzések és maga a szállítás is.”

Üdvözlettel:
Somkutas József

“Egyszerű és gyors a használata a betonacélhálóval szemben. Nemutolsó sorban kevesebbe kerül.”

Csabay Gyula
Rudolftelep

“Kedves Levente!

A napokban fejeztük be a betonozási munkálatokat . Első alkalom volt ,hogy használtuk a terméket ,mint helyettesítő termék ,de ha hosszútávon is beváltja a hozzáfűzött reményeket(tartósság szempontjából) ,nem az utolsó.
Amellett ,hogy költséghatékonynak bizonyul , a legfőbb szempont az idő és (fizikális)energia nyereség volt . Egy megfelelő méretű müanyag edény a betonkeverő mellett a zsákban és 3 másodperc minden keverésnél a “kiadagolás” . A betonvassal szemben legalább fél nap előnyt jelentett a garázs alapomnál.”

Üdvözlettel: Tóth Bálint
Sarkad

“Sziasztok!
Kommunikációs alépítmények, és hálózatok építésével foglalkozunk. Eddig az N1 aknát, ami kb. 1m³ felületű vasalással öntöttük ki. Ki próbáltuk a makroszálat. Tökéletes lett az öntés nagyon strapabíró annyira, hogy a kb 1 tonnás aknát egy emelővel alaposan meg rángattuk és kibírta. Sem repedés sem törés nem lett rajta. Cserébe 2 ember naponta 2 aknát tud önteni (az eddigi 1db vasalásossal szemben). 1,5-2 kg/m³ adalékoltunk.”

Szabó Zoltán
Füzesgyarmat

“Egyszerűen, gyorsan felhasználható anyag. Könnyű és jól simítható.
Egy személyes munkáknál gyakorlatilag semmi plusz időt nem jelent a használata.”

Gorzsás Tibor
Hajdúböszörmény

“A makroszál adagolása nagyon egyszerű és rugalmas. Minden keveréshez saját döntésem alapján tudtam olyan mennyiséget adni, amit az adott beton megkívánt. A felületi simításnál csak minimális odafigyelést igényelt a szálak rendezése. Főként kis vastagságban, a járdaszintek “rampázására” használtuk, ahol a vasalás nem oldotta volna meg a későbbi törések kialakulását. Erre a feladatra a PP szálak ideális megoldás, hiszen az összes irányban ható későbbi terhelést a random szálak áthidalják és így szilárdságot adnak. Amennyiben még fogok betonozni, minden esetben kizárólag ezt a betonerősítő technológiát fogom alkalmazni. Kényelmesebb, takarékosabb . Azt nem tudom, hogy amennyiben nagyon hosszú távra (100 évre) milyen a betonacél és a műanyag szál összevetése, de 50 évre biztosan a makroszál a nyerő. A beton belsejében a PP lebomlása nem számottevő.”

Katona Antal László
Érd

“Nagyon jó döntés volt a padlóhoz a makroszál. Könnyű vele dolgozni, és hozza azt ami írva van róla. A küszöbnél véknyabb lett a beton, mivel össze kellett hozni a szintet a később készülő konyha aljzattal. a kb 2 hetes beton feltörése igen megdolgoztatott, a makroszál kapaszkodott 3D-ben rendesen. szuper a cucc, engem nagyon meggyőzőtt.”

Dobos Attila

“Lényegesen egyszerűbb beszerezni, szállítani és tárolni mint a vas hálót.
Nincs flexelés, cipelés, kínlódás a szereléssel.
Pillanatok alatt belekeverhető a betonba.
Betalicskazáskor sincs útba.
Szerintem egy szoba aljzat betonozásakor több órát és rengeteg idegességet lehet megspórolni.”

Dóka Anita

“Nagyon hálás vagyok önöknek,hogy kitaláltak ezt a módszert.Nagyon könnyű vele dolgozni,remélem az erőssége is megfelelő.”

Kazi József

“Könnyen használható a kalkulátor segítségével könnyű az adagolás. Időt és pénzt takarítottam meg a betonvas használata helyett. Nekem kiváló alternatíva a garázs ajzat betonjához.”

Behina Mihály

“Helló!!! Elkészült a garázs ajzat szuper lett a beton!!! A gazda is nagyon meg volt elégedve a munkával és az anyaggal is!!! Monda nagyon örül hogy ezt az anyagot választottam, én is elégedett vagyok! A továbbiakban is majd szeretnék az anyaggal dolgozni ha ilyen munka lesz, és bátran ajánlom a kollégáknak!!!”

Kanizsai István
Petrivente

” Elpusztíthatatlanná teszi a betont.”

Szögi Kristóf

“Sokkal könnyebb vele dolgozni, mint vashálóval, nem igényel több embert, ezt tartom a legfőbb erényének.”

Hilóczki Tibor
Eger

“Kedves Levente!

A hétvégén ismét dolgoztunk vele. A korábbi lemez alapokra építettünk egy könnyűszerk. házat, ahol több helyen dübeleztünk a széléhez közel, ahol mindig para volt, hogy reped-e, vagy sem, hiszen a vas a széleken soha nem tart semmit. Öröm volt dolgozni így, mert nem lehetett olyan közel fúrni, hogy bármi baj lett volna a széleknél.
Az ács azt mondta, hogy olyan, mintha egy homogén anyagot fúrna, egyszerűen csodálatos! Utána izomból leküldte a dübeleket, és tökéletesen tartottak. Pazar anyag, mindig ezt fogom használni!”

Üdv:
Marosi Norbert
Székesfehérvár

“Építőipari végzettségemnél fogva, azt tanultam, hogy a vasbeton az amit mindig használni kell betonozas kor. Ami összefogja a betont az az acél.
Kértem árajánlatot a betonacélra . Ez épp 400.000.-Ft lett volna. Akkor találtam rá erre a műanyag szál erősítésű megoldásra. Őszinte leszek nagyon félve mertem csak kipróbálni. Új dolog, biztos jó lesz? Kicsit szkeptikusan mertem rámondani a végleges döntést!
Nos jó lett, meg vagyok vele elégedve. Megspóroltam egy csomó pénzt, meg sokkal könnyebb volt a betonozás is.
Igaz az oldal falaknál használtam egy kis mennyiségű acélt, főleg a sarkok megerősítése céljából, de ez is csak pár tízezer Ft költséget jelentett csak!
Ajánlani tudom mindenkinek!”

Takács Péter
Szeged

“Meg vagyok elégedve a makroszálakkal, ugyanis felhasználásuk lényegesen egyszerűbb és energia takarékosabb mint a betonhálóé. Akkora helyet sem igényelnek, könnyen bekeverhetők a betonba és semmilyen extra erőfeszítést, szaktudást nem igényel a felhasználótól. A végeredmény pedig egy tökéletesen repedésmentes betonalap. Semmilyen repedés nem látható a kész betonaljzaton.
A közeljövőben ismét tervezem a makroszálak használatát, mégpedig egy kerti járda építéséhez fogom használni.”

Üdvözlettel,

Fűz Márk
Szigethalom

“Én használtam! Nem kellett arra figyelni, hogy a hegesztett hálót ne tapossa le kicsi billencs ami hozta a kész betont. Leborította, csak el kellet simítani. 55m² kocsibeállóval 5 óra alatt készen lettünk, ketten. Maradt egy kicsi kb. 0,2 m³, egy hónap múlva nagy vésőgéppel több mint fél óra volt mire szét véstem!”

Lévai György
Miskolc

“Üdv! Kerti tároló alaptest készült. A vasalást váltotta ki a makroszál. Minimum 30%-al olcsóbb volt így és nincs gatyázás a vassal. (A vasat megveszem,hazajuttatom,szerelem.) Mivel tervezek még néhány dolgot, meg is maradok ennél a módszernél.”

Nyitrai Csaba
Zsombó

“Szuper lett a beton a makroszállal. Ma már a “lépéspróbát” is megtettük rajta 😊
Könnnyű volt vele dolgozni, ajánlásod szerint jártunk el, műanyag flakonba kimértük a megfelelő adagot egy betonkeverő mennyiséghez és a továbbiakban már a flakon volt a mérce. Hajszál pontosan elég lett a mennyiség.
A kőműves le volt döbbenve az egyszerűségétől és a nagyszerűségétől 😊
Szerintem ezentúl másoknak is ajánlani fogja. A szállítással is minden rendben volt.
Köszönöm a segítségedet!”

Petrás Zsuzsanna
Gödöllő

“Könnyű volt dolgozni vele,mert csak bele kellett keverni a betonba.Kevesebbe került időben és anyagköltségben mint ha betonacélt használtam volna és a beton tökéletes lett. Nem repedt meg.”

Szanyi Zoltán

“Meglévő teraszra húztunk még egy vastagabb réteget. Féltem a simítástól, de nem kell. Nagyon szép lett a végeredmény. 🙂
A makroszálnak nagyon egyszerű a felhasználása.
Külön köszönet a gyors szállításért.”

Lelong Szilvia

“Felét felhasználtam én megvagyok vele elégedve, könnyebb elkevertetni a keverővel mint a rozsdás betonhálóval birkózni! 15cm vastag réteg minden részében van míg a háló csak a közepében!” 

Weitz András
Pápa

“Már nem először és nem is utoljára használom a makroszálas betonozást, azon kivül hogy, olcsóbb és a vasszerelés munkát kihagyhatod, a beton kőkemény, sehol egy hajszálrepedés.” 

Barta Szabolcs
Budapest